به گزارش خبرنگار مهر، علي اژدري ظهر سه شنبه در محل اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: بسياري از جوانان در شهرهاي محروم و حتي غير محروم استان وجود دارد كه از استعدادهاي بالايي برخوردارند و بايد مورد شناسايي قرار گيرند.
نفر دوم مسابقات اذان، ابتهال و همخواني قرآن كريم كشور گفت: تلاش مسئولان و مدیران فرهنگی در راه رشد و تعالی نخبگان غیرقابل توصیف است البته تلاش همگانی بیشتری برای گسترش شعائر دینی در جامعه از سوی مسئولان لازم است.
اژدری بيان كرد: آموزش های تخصصی قرآنی مهمترین راهکار ترویج معارف دینی و قرآنی در جامعه است.
وی اظهار كرد: اگر داوران مسابقات از تمام استانهای کشور انتخاب شوند شاید شاهد داوری دقیق تری در این مسابقات باشیم.
نفر اول مسابقات جشنواره رضوي در سال 80 تاثیر این مسابقات را یکی از راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی دانست و گفت: این مسابقات بهانه ایست که جوانان ما در عرصه های قرآنی ورود پیدا کنند و مهمترین نکته در این زمینه این است که فضاهای قرآنی با مولفه های قرآنی و مشوق های گوناگون نقطه عطف بسیار مهمی بین نسل جوان ما بوجود آورد و امیدواری در دل جوانان ایجاد کنند و خلا های موجود فرهنگی را برطرف کند.
اژدری بیان کرد: در جامعه اسلامی قرار داریم که شاید غریب به اتفاق جهان کفر علیه ما در فعالیت هستند و شبانه روز توطئه گذاری علیه گمراه کردن جوانان را دنبال می کنند و این مسابقات یک بیداری اسلامی برای تمام جوانان است و فضای بسیار خوبی از معارف دینی و قرآنی بوجود آورد.
وي از اقدامات اداره اوقاف خراسان رضوي به منظور حمايت از متسابقين جهت شركت در مسابقات تشكر كرد.
نظر شما